replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年4月12日星期二

Christophe Claret Soprano Tourbillon Minute Repeater Chimes de Sweetest Concerto van Brilliance

Christophe Claret en team Fabricage Claret blijft horloge liefhebbers versteld doen staan ​​met de verbazingwekkende complicaties en beweging geopenbaard in Christophe Claret Soprano tourbillon minute repeater is prachtig - tijd is nooit zoeter chimed of is gepresenteerd met een dergelijke esthetische schittering.
Christophe Claret Soprano tourbillon minute repeater onthult meer dan esthetische aantrekkingskracht haar presenteert een 60 tweede tourbillon en een minuut repeater met Westminster klokkenspel meesterlijk verwoord in een spectaculair geopend werken bellen. Team Manufacture Claret ontworpen Soprano met een zichtbare vliegende tourbillon, gelegen op 06:00, gehuisvest in een kooi beveiligd met Charles X-type stapte saffier bruggen.
Echter, het pièce de résistance van deze geweldige uurwerk is zijn muzikale vier noten minute repeater die opvalt Westminster klokkenspel op vier kathedraal gongs, elk rondom de omtrek van de beweging twee keer. Soprano's prachtige Westminster klokkenspel wordt verder versterkt door groep 5 titanium die een superieure akoestiek voor het klokkenspel produceert. De open wijzerplaat draagt ​​ook bij aan de overdracht van het klokkenspel klinken, en laat ook een prachtig uitzicht over de opvallende mechanisme, tourbillon echappement, drijfveer vat, kronkelende systeem en Charles X bruggen.
Christophe Claret's blijft verbazen met zijn vermogen om technologie die de geluidskwaliteit geproduceerd in zijn uurwerken exhances ontwikkelen. Hij ontwikkelde een computerprogramma genaamd Analyser 2000, die effectief registreert en analyseert notes watches 'voor toonhoogte, volume, duur en de stille pauzes tussen de noten. Hij is ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van saffier bruggen die andere fabrikanten horloge kostuum hebben gevolgd op basis van dit baanbrekende technologische productie design.
Christophe Claret Soprano heeft een 45mm diameter ronde kast en is beschikbaar in 5N rose goud / titanium of wit goud / titanium of platina. Zowel de roos goud en wit goud edities van het horloge komt met een zwart met de hand genaaid alligator band die ofwel zwarte stiksels (rose goud) of rode of blauwe stiksels (wit goud). Soprano is een limited edition uurwerk dus er alleen zal zijn acht stukken in elke editie van de roos goud, wit goud en platina. De prijs die u vragen?Nou het is in de buurt van $ 468.000 Zwitserse franken - knappe prijs.
Christophe Claret en team Fabricage Claret zal Soprano (samen met andere Christophe Claret meesterwerken) presenteren op het Verenigd Koninkrijk SalonQP Fine horloge Exhibit te worden gehost op de Saatchi Gallery, die ingesteld op 08-10 november lopen. Als je in het Verenigd Koninkrijk - stoppen door en ervaar de zoete klanken van Christophe Claret's Soprano en geniet van een concerto van schittering.


Bekijk meer horloges rolex en bell & ross 42mm model replica

replica horloge

replica horloge
replica horloge