replica rolex

replica rolex
replica rolex

2018年7月18日星期三

ZENITH DEFY CLASSIC 2018 - kleinere, meer toegankelijk is, maar nog steeds dominant

In het jaar 2017 schokt Zenith de wachtwereld met de Defy El Primero 21-klok die exact 1 / 100ste van een seconde kan tellen en heeft een ultradunne as die werkt bij frequenties tot 50 Hz. Met name voor chronograaffuncties. Dat is echter niet alles, gevolgd door een revolutionaire Defy Lab-klok met speciaal gebalanceerde wielen gemaakt van silicium en een frequentie van 15 Hz.
Dit jaar blijft Zenith de nieuwste ontwerpen introduceren, maar dit zal een ontwerp zijn dat dichter bij de fans staat en meer betaalbaar is met eenvoudigere machines.
Defy-collectie is synoniem voor doorbraken en moderniteit. Van materialen, productietechnologie en ontwerp, ze tonen allemaal de geest van Zenith. Defy valt altijd op en draagt ​​het Zwitserse handelsmerk van het stermerk. Zenith is altijd de plaats van verbetering. Denk aan de El Primero. Het is niet alleen de automatische chronograafriem, maar hij heeft ook een enorm frequentiebereik. Dus toen de Defy-verzameling vorig jaar weer verscheen, is het geen verrassing dat Zenith het heeft uitgerust met de meest geavanceerde beweging en het materiaal dat we ooit hebben geïntroduceerd - de Defy El Primero 21 en de Defy LAB.
Dit jaar is de collectie uitgebreid met twee modellen. De eerste met een gesofisticeerde tourbillon-functie is de Zero G. De tweede Zenith Defy Classic bevindt zich achter de aura van de eerste met een eenvoudige 3-gauge beweging en een meer bescheiden, toegankelijke prijs.
Qua ontwerp blijft de Defy Classic dezelfde stijl van vorig jaar. De titanium behuizing met geïntegreerd kabelboomontwerp brengt het geluid van het 70's sporthorloge, en dat is ook de ontwerpstijl die Hublot nastreeft. Het nieuwe horloge meet 41 mm x 10,75 mm in vergelijking met de 44 mm van de Defy El Primero 21.
De behuizing is volledig verweven tussen kras- en polijstmethoden met verschillende draadmaterialen: titanium, rubber of leer. Het nieuwe horloge heeft ook twee verschillende nummers. De eerste versie was een blauwe kam en de tweede versie had een volledig skeletaantal. Nieuw skeletskelet is ontworpen in de vorm van een vijfpuntige ster - Zenith-logo.
In de titanium schil bevindt zich de Elite 670, die is aangepast in de geest van Defy. Dit is de eerste Elite-eenheid die de Silicon Escape Kit gebruikt, die wordt weergegeven op de inkepingen op de brug. De dagelijkse kalender is ook ontworpen als een skelet, weergegeven door een wit kader in een hoek van 6 uur op de wijzerplaat. Bij een geborstelde versie is het weergavevenster ingesteld op een "traditionele" instelling van 3 uur.
Bekijk meer horloge replica en Rolex Day Date

replica horloge

replica horloge
replica horloge