replica rolex

replica rolex
replica rolex

2013年7月9日星期二

Lange horloges zijn elk uitgerust met een speciale beweging

Lang horloges zijn elk uitgerust met een speciale beweging. Vierkante centimeter van de ruimte in bijna duizend stukken van de gebruikte onderdelen.
Bijna alle van de onderdelen beweging zijn afgewerkt in de fabriek vervaardigde, en zelfs het decoreren proces vereist de gereedschappen en accessoires zijn in de fabriek te vervaardigen. Plaat, brug plaat, hefbomen, veren, tandwielen,horloge alle onderdelen zijn met de hand gemaakt door de meesters, en vervolgens tot kunstwerken zoals het polijsten proces te maken - zelfs als het is verborgen in de beweging van de onderdelen. En een ieder van het handwiel dek Yiyi hand gesneden.
Alle bewegingen een tweede samenstel ondergaan, voor het eerst een vijf-positie aanpassing na montage testen. Vervolgens opnieuw geopend, reinig elk onderdeel weer.
Tot slot, een echte blauwe stalen schroeven aan de tweede vergadering te voltooien, en een paar weken voor de bevalling nauwkeurigheidstest. Die, Datograph terug chronograaf. Tourbograph "pour le merite" (101 limited edition, set tourbillon, keerde terug naar timing apparaten en sesam kettingaandrijving systeem van drie complexe functies in een.)
En lange 31 (met maximaal een maand gangreserve en een constante kracht echappement. Om ervoor te zorgen dat de gemiddelde energie overdracht en stabiele) zijn de meest representatieve Lange function watch() { [native code] } meesterwerk.
see more kopie rolex and Alain Silberstein

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge