replica rolex

replica rolex
replica rolex

2014年8月11日星期一

David Cronenberg interview

David Cronenberg, die verrassend wordt 70 volgend jaar draaien heeft consequent de uitdaging van het creëren van een uniek soort van cinema in de gedurfde verhalen die hij vertelt. Het doesn pijn dat acteurs graag met hem te werken en dat hij is zo'n aangename, minzame persoon om rond te zijn.

Ik vergeet nooit ontmoeten James Spader in Cannes in 1996 voor Cronenberg controversiële film, Crash, en het horen van de acteur zegt dat het hebben van sex in de auto-ongevallen is gemaakt om lijken als een normaal verschijnsel bij de directeur, terwijl Jeremy Irons heeft toegegeven dat het spelen van twee gynaecologen in 1988 Dead Ringers was een verrassend rustige ervaring. Een andere intelligente excentrieke, Viggo Mortensen, heeft nu drie films met de aftredende Canadese, A History of Violence (2005), Eastern Promises (2007) en A Dangerous Method (2011), zodat die waarschijnlijk geen acteur is meer bereid om de verplichte Cronenberg transformatie.

A Dangerous Method kan stilstaan ​​bij Cronenbergian thema's seks en geestelijke gezondheid, maar de historische setting draai-van-de-eeuw, is niet iets wat we kunnen onmiddellijk associëren met de Cronenberg canon. De film is gebaseerd op het echte levensverhaal van Sabine Spielrein (Keira Knightley), een onrustige Russische vrouw, die nog steeds niet erkend maar was in de voorhoede van de geboorte van de psychoanalyse na haar eigen behandelingen van de Zwitsers-Duitse Carl Jung (Michael Fassbender), die werd haar minnaar, en de Oostenrijkse Sigmund Freud (een bebaarde Mortensen draagt ​​bruine contacten en een nep neus). Wat fascineerde Cronenberg over het maken van de film, vooral, is het tijdperk waarin dit gebeurde.

was Europa voor de Eerste Wereldoorlog en het was een tijd dat, vooral in Wenen (als onderdeel van het Oostenrijks / Hongaarse keizerrijk) ze vonden dat ze hadden het toppunt van beschaving bereikt, legt hij uit. had geld, het was welvarend en iedereen voelde dat ze wisten dat hun plaats in de samenleving. Iedereen geloofde in de vooruitgang, die hun menselijke ziel vorderde en dat elk probleem kan worden opgelost door het intellect en rationaliteit.

"Dan komt Freud langs en zegt, dit is verkeerd, dit is een zeer dunne laag op de top van iets heel gevaarlijk, iets heel vulkanisch. De mens is niet wat je denkt dat het is en eronder, zullen deze dingen die we onderdrukken, deze dingen die we niet over praten, uitbarsten in grote brutaliteit en geweld en vernielzucht. Natuurlijk, toen de Eerste Wereldoorlog bleek dat deze illusie van een prachtige, beschaafde Europa was een illusie. En we hebben dat vele malen sinds gerealiseerd.bekijk meer Horloges nep en Rolex DateJust

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge