replica rolex

replica rolex
replica rolex

2014年10月27日星期一

Horloges en Begrip Tijd

Als we denken aan de tijd dat we de neiging om het te classificeren, die in tegenstelling tot de classificatie van levensvormen en hun evolutie, ons niet bieden beter begrip ervan.
Wat is een minuut als we kijken naar onze Zwitserse horloges maar 1/60 van een uur, en hoeveel uur totdat we morgen merken dat we op hetzelfde moment? Waarom, vierentwintig natuurlijk. Maar etmaal kan evengoed deel van hetzelfde vergeten drift van één minuut worden.
En jaren! Toen onze kleine horloge kant draait 8766 keer kunnen we ons vinden na te denken over wat we aan het doen waren bij de eerste revolutie. En wat er gebeurde tijdens al die uren in tussen? Wat kunnen we onthouden over hen die ons in staat om ze te onderscheiden van de volgende 8766. Hoeveel van die duizenden uren steken in onze geest? Hoeveel van deze notulen, die seconden, kristalliseren in ons geheugen in iets dat we altijd herinneren - een moment van duurzaamheid, om ons in ieder geval.
Hoe gaan we weg van dit alles houden? Nou, beginnen we door het dragen van horloges. En hoewel dat niet helpt ons de tijd te begrijpen, in ieder geval zullen we niet te laat komen als mensen die denken dat ze doen ontmoeten.bekijk meer horloges replica en Zwitsers Rolex YachtMaster

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge