replica rolex

replica rolex
replica rolex

2014年12月26日星期五

Tweejaarlijkse Zwitserse horloge Veiling verkoopt $ 29M Worth van Horloges

In 2011's veilingen, horloges voor mannen hebben een van de sterkste performers geweest. Als bewijs van deze, 96 procent van de 425 kavels aangeboden op tweejaarlijkse gisteravond kijk verkoop in Zwitserland werden gekocht.
De MVP van de avond was een 1968 Patek Philippe roze-goud kalender polshorloge met maanstanden. De luxe Zwitsers horloge verkocht voor 2,1 miljoen Zwitserse frank-double haar bovenste schatting.
Roze goud kalender polshorloge met maanstanden, ref. 3448, vervaardigd in 1968 door Patek Philippe. (Christie's)
Een ander horloge voor mannen, een James Bond Rolex, Ter waarde van tussen de 200.000 en 400.000 Zwitserse frank, was een van de weinige teleurstellingen.
De 007-customized Rolex Submariner werd gedragen door acteur Roger Moore in de 1972 film "Leef en laat sterven. "Verkocht als een film prop in plaats van een werkend uurwerk, werd de Zwitserse horloge gebruikt voor speciale effecten-als een magneet sterk genoeg om kogels te vangen en uit te pakken jurken, en een buzz-saw bezel die door middel van kettingen kon snijden.
Het horloge voor mannen geen enkel bod tijdens de ochtendsessie van de veiling aan te trekken en werd daarna verkocht voor 219.000 Zwitserse francs, zei Christie's.
eWatches draagt ​​vele luxe Zwitserse horlogemerken tegen drastisch gesneden prijzen, soms door meer dan 90%!
bekijk meer replica horloges en Zwitsers Rolex Datejust

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge