replica rolex

replica rolex
replica rolex

2017年7月24日星期一

Daniel Roth: Athys Moon 2134

Ik moet toegeven dat ik ben geen fan van Athys bij Daniel Roth. Hun specifieke vorm, grootte, stijl heeft me altijd aangetrokken. 

Dit Athys Maan in 2134 is een nieuwe in de Basel Fair dat ik liever. Inderdaad, de toevoeging van de maanfase-indicator in vergelijking met Athys II geeft veel charme aan dit horloge.


Het horloge ontleent zijn naam aan het feit dat het zal worden 125 jaar vanaf 2009 nodig te hebben om de fasen van de maan aan te passen waardoor het een iets grotere nauwkeurigheid dan veel van horloges die ze een aanpassing vereisen elk 122 5 jaar. 

Caliber kant, de verrassing is de hervatting van Frédéric Piguet Caliber 151 bijzonder geschikt voor dit horloge.


Dankzij de bijzondere vorm, de grootte van het horloge (44mm) niet absoluut voelen. Integendeel, wij waarderen een zekere harmonie die naar voren komt uit dit horloge. En weinig van deze omvang horloges die deze indruk te geven. 

Zeer comfortabel shows is een genot om te dragen.


Het kan heel misschien te betreuren dat de push correctie kalender en maanstanden zijn prominent aanwezig. Geïntegreerde knoppen zou beter zijn geweest in deze context. Ondanks dit detail, de Athys Maan in 2134 blijft een groot succes en een van de mooiste maanfase horloges op de markt.
Bekijk meer replicas horloge en rolex Zwitserse

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge