replica rolex

replica rolex
replica rolex

2017年8月13日星期日

NEWS: Patek Philippe celebrate 175 years with the Grandmaster Chime (Ref. 5175)

2014 is de 175ste verjaardag van Patek Philippe, en de buzz rond de verjaardag heeft onlangs een koortshoogte bereikt.
Patek Philippe heeft een zeer bijzondere plaats in de pantheon van de horologie, die algemeen beschouwd wordt als de grootste van de Zwitserse huizen. Patek stelt dat hij veel van de meest ingewikkelde, duurste, meest prestigieuze en meest gewilde horloges heeft gemaakt in de wereld.
Dus Patek-liefhebbers (die over het algemeen vrijwel hetzelfde zijn als de meeste andere horlogeminnaars, maar met een veel groter wegwerpbaar inkomen) keken uit naar de Stern-familie (die de Maison voor de laatste vier generaties heeft gezocht) Speciale 175-jarige uurwerken. En ze hebben niet teleurgesteld - het aankondigen van een swathe van speciale, beperkte en zeer gewilde horloges.
Maar prins tussen deze horloges is de Patek Philippe Grandmaster Chime (Ref. 5175). Van begin tot eindproduct heeft Patek over 100.000 uur op dit horloge ingelogd. Het is een arbeid van liefde, en een demonstratie van de merkencapaciteit om te doen wat ze het best doen - super ingewikkelde, super indrukwekkende stellinghorloges.
Patek-Philippe-grootmeester-chime-verkeer
De beweging van de Grandmaster Chime - alle 1.366 stukjes daarvan.
De Grandmaster Chime doet het allemaal. De handmatige wondbeweging geeft aan, en klopt de tijd, het klopt de datum, geeft de krachtreserve aan voor de timekeepingfuncties en de strikeworkfuncties, het heeft een alarm, het toont een tweede tijdzone (met dag / nachtindicator), het heeft twee datum Toont, met een een volledige eeuwige kalender. Het heeft ook een maanfase indicator en een 24-uurs subdial. Oh en het is ook een grote sonnerie, petite sonnerie en minuut repeater (wat in principe betekent dat het horloge de uren, kwartier en minuten kan slaan - om u de moeite te maken om de wijzerplaat te zien). Zie hieronder voor de volledige lijst met complicaties.
Om deze complicatie op te lossen, heeft Patek een rijk gegraveerd 47,4mm hoesje met twee gezichten, die volledig draait en met 1.366 delen geplakt. De Grandmaster Chime is minder van een uurwerk en meer van een verklaring stuk. En de uitspraak is dat Patek de afgelopen 175 jaar de meesters van high end is, super ingewikkelde horloges en ze zijn nog steeds.
Zeven van deze opmerkelijke horloges zullen worden geproduceerd - zes zullen naar langstaande verzamelaars gaan, en de zevende zal in het Patek Philippe Museum verblijven. En het bezoeken van het museum is waarschijnlijk de enige manier om deze oefening te zien in horologische beheersing die Patek de Grandmaster Chime noemt.
De 20 complicaties van de Patek Philippe Grandmaster Chime Ref. 5175

Bekijk meer horloges rolex en Swiss rolex

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge