replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年3月10日星期四

Waarom duurde het Audemars Piguet 8 jaar op te bouwen van de Royal Oak Acoustic Concept Watch (Pre-SIHH 2015)



De Audemars Piguet Royal Oak Acoustic Concept horloge is voorzien volume nog niet in polshorloges bereikt

Met de snel-to-be officieel uitgebracht 2015 begrip horloge van Audemars Piguet - de notie van het geluid in een polshorloge gieken. En terwijl het geluid van de nieuwe Royal Oak Acoustic Onderzoeks- Episode 1 Concept horloge niet kan worden brullende of donderende, kan worden gehoord door andere dan de drager en die leunt hun oren in de buurt van het horloge op gedempte kamer iemand.

De verwezenlijking van het brengen van het geluid van een klokgelui horloge om echt hoorbaar niveau is al lang verwacht door horloge liefhebbers. Terwijl sommigen beweren dat het hebben van de repeterende klokkenspel in zachte tinten geeft het horloge een soort van "mijn geheim" gloed, anderen beweren dat de prestatie is zo uitzonderlijk anderen moeten in staat zijn om het te horen.

Dit jaar is het concept van horloge van Audemars Piguet was geen sinecure te bereiken, en betrokken experts in snaarinstrument, ingenieurs en top horlogemakers om het tot bloei te brengen. Het duurde acht jaar. Ja, acht jaar een begrip horloge van gedachte te brengen naar de realiteit.

De zeer high-tech / high-mech zoek Royal Oak Acoustic Concept horloge is een uitzonderlijk staaltje van techniek en polshorloge gezonde ontwikkeling. Met drie octrooien aangevraagd, het horloge behaalt high-definition geluid die sonisch is ontwikkeld in Audemars Piguet's akoestisch onderzoek lab en in samenwerking met de École Polytechnique Fe'de'rale De Lausanne (EPFL). Voor wie niet vertrouwd met de EPFL, het is een van de toonaangevende wetenschap en techniek Instituten in Zwitserland. Het afgelopen jaar alleen al, een groot deel van het onderzoek gebeurt op EPFL haalde de krantenkoppen (met inbegrip van werkzaamheden aan multiple sclerose, type 1 diabetes, robotarmen en nog veel meer).


De Audemars Piguet Royal Oak Acoustic Concept horloge herbergt een tourbillon echappement, kolom-wheel chronograaf en high-volume minute repeater

Bij Audemars Piguet, draaide het onderzoek rond bereiken zeer hoorbaar geluid binnen de kleine ruimte van een polshorloge. Het resultaat van vijf jaar onderzoek en studie levert een geluid en volume nog nooit eerder bereikt in de horloge-industrie.Echter, het vervolgens nam drie jaar om de technologie te vouwen in een klokgelui uurwerk.

In wezen, door het geluid programma, wetenschappelijk gedefinieerd sonic targets zijn ontwikkeld voor horlogemakers, zodat ze de "perfecte" minute repeater geluid bij hogere volumes dan ooit in een polshorloge gehoord kan meten. Audemars Piguet werkt samen niet alleen ingenieurs en wetenschappers, maar ook snaar--instrument makers expressieve deze mijlpaal bereiken. Daarnaast heeft Audemars Piguet het concept van het geluid demping onder water veroverd, en heeft het horloge waterdicht tot 20 meter gemaakt. Kortom, dankzij de toon, toonhoogte en volume van het geluid in deze revolutionair concept horloge, andere dan alleen de gebruiker kan nu het klokkenspel iemand horen.

Het prototype zal worden onthuld op SIHH later deze maand. Het is een 44mm titanium ingesloten horloge met titanium bezel en pushpiece bewakers. Het horloge beschikt over uren en minuten, kolom-wheel chronograaf met centrale sweep-secondewijzer en 30-minuten teller, en - uiteraard - minute repeater. De hand wond Manufacture beweging beschikt ook over een tourbillon echappement. Een echte compositie in geluid en technologie, maar ook haute uurwerken.


Bekijk meer replica horloges en bell & ross 46mm model replica

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge