replica rolex

replica rolex
replica rolex

2014年7月3日星期四

De tijden veranderen en zo zijn onze Horloge Styles

Deze zondagmorgen, zullen velen van ons gaan door het jaarlijkse ritueel van het draaien van onze horloges en klokken een uur terug aan de zomertijd. Als de nachten worden langer en de dagen korter, er is geen betere tijd om te reflecteren op de veranderende horloge stijlen in de afgelopen tien jaar.
Een decennium geleden "dun was" voor zowel mannen en dames horloges. Ultra-slanke, lichtgewicht horloges van Cartier, Baume & Mercier en Raymond Weil waren enorm populair. Verkleinwoord stijlen voor vrouwen van Ebel, TAG Heuer, Technomarine en Movado, de naam "mini's" waren de mode-rage.
Vandaag de grootte er echt toe doet bij zowel mannen en vrouwen horloge stijlen. Vet, oversized horloges van Invicta, Michael Kors, Swiss Legend, rode lijn en Glam Rock behoren tot de meest gezochte modellen op WorldofWatches.com.
Niets zegt gedurfde en oversized meer dan de rode lijn Torque Sport heren automatisch horloge. Dit omsnoeren uurwerk is een indrukwekkende 50mm in diameter en 15mm dik. De zeer uitgesproken zwarte ion-plated stalen kast wordt gepresenteerd op een stijlvolle zwarte siliconen band. De perfect ronde rood-ion-plated stalen ring omsluit de zwarte wijzerplaat met rode wijzers en index markers. De handtekening rode lijn kroon met de gegraveerde embleem voegt onderscheid.
Kenmerken omvatten een 24-uurs sub-wijzerplaat en automatische datum kalender. Precisie automatisch uurwerk binnen zal nooit een nieuwe batterij nodig. Geval skelet terug kun je zien wat de ingewikkelde beweging in. Horloge heeft een geschroefde kroon voor waterdichtheid tot 100 meter.bekijk meer horloges replica en Rolex GMT

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge