replica rolex

replica rolex
replica rolex

2014年7月30日星期三

Golfer Manav Jaini winst Jaypee veggies Open

Golfer Manav Jaini winst Jaypee veggies Open

Manav Jaini van Delhi scripted een verbazingwekkende ommekeer met een threeunder69 in de laatste ronde naar de Jaypee Greens Open, perfect hier winnen op vrijdag.

Jaini zakken zijn tweede executive titel met een totaal score van 13under275 terwijl Mukesh Kumar ontsproot oneunder71 om runnerup eindigen met een totaal van 11under277, Op de Jaypee Greens Golf beurt.

Jaini, De nachtelijke gezamenlijke leider en bovendien Mukesh, weer terug opknoping rond met een 12feet birdie putt op de 12e om het tekort terug te brengen tot een schot. De grote ommekeer gebeurde op de par5 15e gat waar de leiding in andere handen in het voordeel van Jaini nadat hij maakte birdie en Mukesh liet een bogey.

Jaini, die had zijn redding raakte de hele week schelen, heeft weer een echt goede aanpak schot met de club om de groene hit in twee schoten op de 15e. Hij gehoorzaamde dat op met een twoputt voor birdie. Fortysevenyearold Mukesh toch vond de waterhindernis op de 15e en dus liet een schot.bekijk meer rolex imitatie en Ferrari

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge