replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年1月20日星期三

Officiële Helen Hurtig Hole-in-One Golf Horloge

Today's horloge is een speciale herdenkingsmunt horloge van Hawaï.
Het horloge is de officiële Helen Hurtig Hole-in-One Horloge Golf. Ik neem aan dat dit is ofwel ter herdenking van iemand genaamd Helen Hurtig scoren van een hole-in-one in een golf spel, of het was een reeks van golf horloges genaamd Hole-in-One door Helen Hurtig. Ik heb geprobeerd om te weten te komen over wie deze persoon is, maar de enige verwijzing lijkt te zijn om de horloges.
Het horloge referentie in Honolulu in Hawaï en er is een verwijzing naar de Golf III, die een cursus of gebeurtenis kan zijn geweest. Er is een datum copyright van 1993, en het horloge heeft een modelnummer van HH2159. Het lijkt erop dat er veel verschillende uitvoeringen van dit horloge geproduceerd, en ze lijken te zijn van de vroege jaren '90.
Het horloge is een 3 de hand wijzerplaat design, of meer correct 2 handen en een disc. De notulen kant heeft de vorm van een golfclub, met de seconden marker die een golfbal. Bij de 08:00 positie is er een foto van een golf hole en vlag, en er is een zwarte stift op het glas boven, zodat de bal verdwijnt in het gat van elke minuut. De bezel heeft de kuiltjes textuur van een golfbal, en het ontwerp wordt aangevuld met een zwart lederen band (met het horloge titel tekst op de achterkant van de helft).
Bekijk meer replica rolex en bell & ross br 01-92 replica

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge