replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年1月22日星期五

Wat iedere man wil ...

Mannen en vrouwen zijn zeer verschillend in hun smaak vooral als het gaat om luxe sportwagens, mode en accessoires. De Ferrari 458 Italia en Californië, samen met de Nissan GTR, Porsche 911, Audi R8, BMW 1M Coupe, Chevrolet Corvette en de Mercedes Benz SLS in de top-verkoop van luxe auto's voor mannen in Amerika. Interessant is dat meer dan 2-tegen-1 procent van de kopers van deze high-end voertuigen zijn mannen.
In de wereld van high-end fashion Giorgio Armani, Ralph Lauren, Hugo Boss, Louis Vuitton, Lacoste, Gucci en Burberry resoneren sterk in de kleding van mannen, terwijl Bruno Magli, Johnson & Murphy, Cole Haan, Gucci en Salvatore Ferragamo zijn de top mannen schoen keuzes. INVICTA-12758 (1)
Invicta, Omega, Rolex, TAG Heuer, Breitling, Maurice Lacroix, Raymond Weil, Luminox, U-Boat, TechnoMarine, Bulova, Eterna, Accutron door Bulova, Lucien Piccard, Red Line, Jean Richard, Citizen, Zwitserse Legend, Diesel en Seiko behoren tot de meest gewilde horloge merk voor mannen.
Veel van deze populaire merken zijn opgenomen in de Wat elke man wil evenement vindt plaats deze week op luxe retailer TheWatchery.com. Meer dan 225 modellen zijn opgenomen in de promotie, met inbegrip van automatische uurwerken, chronografen, duiken horloges en mode-modellen. Bekijk meer replicas horloges en breitling avenger seawolf replica

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge