replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年1月28日星期四

ETA / TC 2824 Based Horloges Handleiding

Het kennen van de datum wiel is gemaakt van een dunne roestvrij stalen platen en ETA deel # 2555's blade vorm veer is gemaakt van brons, de tanden van de data wiel slijten # 2555's blade vorm lente elke keer dat ze overreden.

Dus als je snel de datum waarop in 19:30-2:00, zul je uiteindelijk beschadigen ETA deel # 2555. Dan zal dit deel zijn vermogen verliest tot op heden te bevorderen. Wanneer dit gebeurt, is er geen andere oplossing, maar te vervangen ETA deel # 2555 door het ontleden van het uurwerk, dan bouwen het horloge helemaal opnieuw. Niemand wil dat dat gebeurt. Hieronder is een ETA deel # 2555 met een beschadigd bladvorm voorjaar.De vierde positie is de plaats waar je de tijd kunnen aanpassen. Wanneer de kroon is in deze positie, de beweging Hecks, en de tweede hand stopt.
foto ETA-TC-2824-Manual-04_zps19bc471c.jpg

Kon je de tijd in te stellen door de kroon in de klok mee richting of tegen de klok richting. Het zal niet breken de beweging.

Echter, nooit een keer achteruit over medio nacht. Waarom? Dezelfde reden # 2555's blade vorm voorjaar achteruit reizen en raakt de tanden van de datum wiel en vervolgens over worden beheerd door de tanden van de datum wiel, waardoor schade aan de bronzen bladvorm voorjaar.

Soms kun je niet trekken de kroon helemaal en laat de beweging koppeling in. Dus de tweede kant nog beweegt. Raak niet in paniek wanneer dit happenes. Druk gewoon op de kroon terug naar positie 2 en trek hem uit om de positie 4 opnieuw.

Bekijk meer rolex replica en breitling chronospace replica

没有评论:

发表评论

replica horloge

replica horloge
replica horloge