replica rolex

replica rolex
replica rolex

2016年12月25日星期日

Blackout: 17 Black-on-Black Horloges

Blauw-op-blauw is niet de enige populaire horloge-kleur trend van de afgelopen jaren. "All-black 'horloges, met ebbenhout gekleurde gevallen, wijzerplaten en riemen, zijn ook populair gebleven. Bijna elke horloge merk, van het massa-markt en goedkoop te prijzig en high-end, maakt het nu ten minste een zwart-op-zwart model. Hier zijn 17 opvallende zwart-op-zwarte horloges uitgebracht in de afgelopen jaren.
Audemars Piguet Royal Oak Offshore Diver geworden van de Royal Oak Offshore Grote Complicatie en Royal Oak Offshore Chronograph als onderdeel van de viering van 20 jaar van de Royal Oak Offshore horloge van het merk. Het is de derde keer dat model worden ingevoerd, en de eerste aan te bieden in een keramische behuizing. De zaak, die is waterbestendig tot 300 meter, bevat ook een bezel en easy-grip kronen gemaakt van diep-zwarte, high-tech keramiek - een materiaal dat is ongeveer zeven keer harder dan staal en zeer krasbestendig. De Audemars Piguet Royal Oak Offshore Diver verkoopt voor $ 21.800.
Audemars Piguet Royal Oak Offshore Diver
Audemars Piguet Royal Oak Offshore Diver

Geïnspireerd door een vintage duikers 'horloge uit de jaren 1950, de Blancpain Fifty Fathoms Bathyscaphe flyback chronograaf ($ 17.200), bevat een Blancpain vervaardiging beweging, die automatische functies kronkelende, een kolom-wheel chronograaf mechanisme met verticale koppeling, en een supersnelle frequentie van 36.000 VPH (5 Hz). De 43-mm case is gemaakt van geborsteld zwarte keramische en de zwarte wijzerplaat heeft een zonnestraal finish.
Blancpain Fifty Fathoms Bathyscaphe Flyback Chrono - hoek
Blancpain Fifty Fathoms Bathyscaphe flyback chronograaf
Voor de Breitling Navitimer Cosmonaute Blacksteel, 43 mm in diameter en waterdicht tot 30 meter, werd gezwarte via hetzelfde proces als de Avenger Seawolf Blacksteel model, waarin een zeer bestendige koolstofhoudende coating wordt toegevoegd aan het staal. De wijzerplaat echo zwarte kleur van de behuizing, terwijl wit, lichtgevende-gecoate cijfers en handen, en kleine rode handen voor de chronograaf tellers, bieden contrast. De Breitling Navitimer Cosmonaute Blacksteel komt op een geperforeerde zwarte rubber "Ocean Racer" band. Een gelimiteerde oplage van 1.000 stuks, Hij is te koop voor $ 9.590. Breitling heeft sindsdien gemaakt Blacksteel versies van veel andere populaire uurwerken; voor de meest recente, klik hier .
Breitling Navitimer Cosmonaute Blacksteel
Breitling Navitimer Cosmonaute Blacksteel
Deze limited-edition Eberhard Chrono 4 Géant horloge, bijgenaamd "Full Injection," dankt zijn naam - en zijn slanke, donker, "stealth" look - van de speciale behandeling wordt gebruikt om de 46-mm stalen kast te harden.Het proces, een geavanceerde lage-temperatuur koolstof diffusie, kan de "geïnjecteerd" carbon voor de ijzer- en dringen voor 30 micrometer tot een structurele verharding te produceren. De zwarte kleuring afkomstig van het gebruik van een DLC Dianoir behandeling genaamd, die wordt gebruikt op het geval bezel, kroon, stopwatch drukknoppen en gesp. De wijzerplaat is ook zwart, met zwarte chronograaf subdials. De Chrono 4 Géant Volledige injectie zal worden geproduceerd in een gelimiteerde serie van 500 stuks.
Eberhard & Co. Chrono 4 Géant Volledige Injection
Eberhard & Co. Chrono 4 Géant Volledige Injection

Enkele jaren geleden, Girard-Perregaux introduceerde een versie van haar re-branded reizigers WW.TC (World Wide Time Control) kijken in zwart-DLC gecoate titanium. De nieuwe versie van deze gebruiksvriendelijke wereld-time bekijken is lichter, als gevolg van de titanium, en zeer duurzaam en krasbestendig als gevolg van de DLC (Diamond-Like Carbon) coating. Het centrum van de wijzerplaat is voorzien van een drie-dimensionale weergave van de lengte- en breedtegraden over de hele wereld, en omvat ook de displays voor de chronograaf functie van het horloge, in een tri-Compax layout (subdials op 3, 6 en 9 uur) ; de datum, die wordt geplaatst 01:00-2:00; en de naam en het logo van het merk.
Girard-Perregaux reizigers WW.TC Titanium DLC - hoek
Girard-Perregaux reizigers WW.TC Titanium DLC
bekijk meer Zwitserse replica en Rolex Day Date II

2016年9月2日星期五

Ed Hardy Vip 2 White Horloge

Ed Hardy Vip 2 White horloge te krijgen Veel meer waarde te halen uit elke horloge u aanschaft Elke keer dat u de aanschaf van een nieuw te genieten, is het essentieel om als significant uit het waarderen als je kunt. Hier zijn een paar benaderingen om ervoor te zorgen dat u extra de moeite waard van uw nieuwe horloge om genoegen te nemen in het voor nog meer tijd. De beloning van de tijd - selecteren van de juiste blik bij dit artikel geeft richtlijnen voor het kopen van een groot plezier van een geliefde een single. Geloven over de begroting en mode. Ed Hardy Vip 2 Witte Horloge Het ontdekken van de perfecte Men's Check out voor elke situatie een lastige nieuwe manier is op de stijging. Een nieuw nieuws poll ontdekt dat mannen met betrekking tot de leeftijd van 18-35 hangt veel meer op de klok op hun mobiele telefoon dan een pols gedragen view. Dit nieuws, toch niet mail de galmende schokken in de buurt van de planeet van mannen horloges die men kan rekenen. Ed Hardy Vip 2 White Horloge bekijk meer horloges replica en chopard miglia gmt

2016年5月24日星期二

Ed Hardy Men's SA-TG Saber Tiger horloge

Ed Hardy Men's SA-TG Saber Tiger horloge Wat helpt om de Platinum Check out verdient bijzondere collectie? Opmerkelijk horlogemerken plaatsen vooruit platina horloges elk jaar op een bepaalde manier of een extra. Sommigen beginnen het als een bepaalde editie wanneer anderen hen beschouwen als commemoratory items naar een bepaalde gebeurtenis. Waarom platina horloges zijn als gevolg behoren achtervolgd door de milieu populaire horloges fabrikanten? Er moet wat deugden in het hen waardig van het assortiment maken. De gespecialiseerde functies van een mechanische Geniet Mechanical blik op werk aan mechanische vitaliteit doel. Mechanische elektriciteit diverse verschuiven kinetische vitaliteit, die is afgeleid van niet-digitale impliceert. Mechanische geniet werkt door het meten van het tijdsverloop. Mechanische horloges worden aangeboden in een uitgebreide variëren van modellen en met diverse kenmerken van deze dagen. Deze check out werd gemaakt in Europa voor de allereerste keer in 1600 AD Ed Hardy Men's SA-TG Saber Tiger horloge belangrijke kenmerken van een Mid-Priced View Op het moment dat je lijkt tot het besef dat het kopen van een horloge is veel meer dan alleen een enig verschil van smaak, vindt u het nodig om alle studie die je kunt over het genereren van uurwerken en de merknamen die worden aangeboden op de markt. Mid-priced horloges zoals de soorten van TAG Heuer horloges en andere makers zijn geprijsd vanaf ongeveer $ 1, 000 en hoger. Ed Hardy Men's SA-TG Saber Tiger horloge Bekijk meer rolex replicas en breitling cockpit replica

2016年5月23日星期一

Ed Hardy Women's SL-SK Starlet Skull Horloge

Ed Hardy Women's SL-SK Starlet Skull Kijk voor specifieke Uw genieten, voor haar kopen een Manner horloge Als cadeautje Een stuk van de mode uitzicht is een geweldige stijl accessoire die meestal kan verbeteren van een vrouw bepaalde stijl. Als je wilt weten wat geschenk dat je moet investeren in voor je vriendin, dan kan een manier uurwerk een geschikt alternatief zijn. Niettemin, in de markt, zijn er een groot breed scala van beslissingen in verschillende modellen, modellen, stijlen, maten en kleuren. U wilt bewust naar de juiste één bepaalde halen te zijn. De blik op voor alle mensen van de Citizen horloge Enterprise behoudt de kenmerkende eer van het verkrijgen bereikte veel titels voor "1" in zijn vijfenzeventig jaar geschiedenis. Het bedrijf werd gestart in 1930 en kreeg de titel als een manier om aantrekkingskracht op de emoties van de drager. Dit was een gemeenschappelijk, egalitaire check out zijn - het in acht nemen voor alle burgers. Ed Hardy Women's SL-SK Starlet Skull Kijk Wat helpt om de Platinum horloge verdient bijzondere assortiment? Opmerkelijk check out fabrikanten plaats naar voren platina horloges ieder jaar in een bepaalde manier of een ander. Sommigen beginnen het als een unieke uitgave, terwijl andere mensen te beschouwen als commemoratory items naar een specifieke gebeurtenis.  Er moeten een aantal deugden in het hen verdient collectie. Ed Hardy Women's SL-SK Starlet Skull Horloge Bekijk meer replica rolex en bell & ross br 01-92 replica

2016年5月20日星期五

Het kopen van modieuze horloges

Horloges zijn zeer aantrekkelijk items die bekend staan ​​om hun voordelen. Voor mensen die de zorg over hun uiterlijk en zou graag de manier waarop ze door anderen worden waargenomen verbeteren, kunnen zij willen overwegen de aankoop van een mode-horloge. U kunt deze uurwerken te kopen in een aantal verschillende kleuren, stijlen, ontwerpen en materialen. Vanwege de hoeveelheid nieuwe ontwerpen die niet jaar na jaar kwamen, hebben zij met succes verhoogde de waarde van de mode uurwerken. De innovatieve stijlen en ontwerpen die door deze ontwerpers hebben ingevoerd heeft zich gevestigd als een goede zaak voor de mode-goeroes die in staat zijn om te profiteren van het hebben van deze horloges, door het verbeteren van de algehele look, stijl en gevoel voor mode.

Op zoek op het internet naar de juiste uurwerk is uw beste optie. U kunt een zeer uitgebreide collectie horloges op het internet te vinden. U kunt de laatste casual, formeel en gereedschap horloges evenals horloges voor kinderen. Er zijn veel horloges uitstekend ontworpen voor zowel mannen als vrouwen die gemakkelijk het uiterlijk van iemand die ervoor kiest om te dragen te verbeteren. Het is mogelijk voor u om deze items gemaakt van tal van materialen zoals plastic, leer, roestvrij staal en nog veel meer Diplomat watch winder . Hoe hoger de kwaliteit van het materiaal dat wordt gebruikt om het horloge te maken, hoe duurder het kost. De vele versieringen gebruikt op het horloge dragen ook bij aan de prijs.

Omdat het horloge heeft een beroep dat nooit oud wordt en worden gestapeld met een aantal voordelen, het is zeker de moeite waard de prijs betalen voor een, het maakt niet uit hoeveel het kost. Als je een horloge dat is zowel elegant en mooi hebben het kan een positieve indruk op anderen te verlaten. Het kan ook bijzonder nuttig zijn voor u om een dergelijk uurwerk dragen terwijl gaan voor een sollicitatiegesprek of wanneer het proberen om te winnen over anderen in een zakelijke instelling Steinhausen horloge winder . Met een chique horloge zullen de mensen je meteen associëren met goede smaak met een verfijnde persoonlijkheid. Het laat ook anderen weten dat je goede esthetische zin. Zijn voor deze bijzondere reden, waarom bent u beter af aankoop van de hogere kwaliteit horloge.

Er zijn mensen die liever een goedkopere horloge, iets dat ze achten rendabeler zou kopen. Echter, deze mensen lopen het risico bederven de indruk dat anderen van hen zullen hebben wanneer eerst kijken naar hun uurwerk. Dat is de belangrijkste reden waarom je moet altijd op zoek gaan naar de meest stijlvolle en best ontworpen horloges, zodat u de juiste indruk met anderen te creëren Wolf kijken winder .

Zoeken online is een uitstekende plek om deze modieuze horloges. Naast de mogelijkheid om comfortabel te onderzoeken en vind de juiste uurwerken om te kopen, kopen online heeft ook dat extra voordeel van jullie de mogelijkheid om uitstekende koopjes te vinden.


Bekijk meer rolex kopie en breitling black bird replica

2016年5月18日星期三

Phosphor Unisex DH04 Digital Hour E-INK Gebogen Black Ion-Plated Polyurethaan band horloge

Phosphor Unisex DH04 Digital Hour E-INK Gebogen Black Ion-Plated Polyurethaan band horloge Hoe de Grootste Horloge verkrijgen? Als u wilt investeren in een te genieten of een andere oplossing, je vaak zou willen krijgen wat is het allerbeste. Dit is voor de verklaring dat ieder mens wil het beste van zowat elke dollar die hij of zij besteedt te maken. Je hebt te hebben om de beste korting te maken, zodat u de oplossing die het beste past bij uw behoefte te hebben en smaak te krijgen. Bekijk Voorwaarden Afdeling I De aarde van uurwerken heeft een lingo van zijn bezit. Een aantal van de acht termen zijn voor zichzelf en sommige niet. Als je nadenken over het kopen van een aantal steeg concluderen uurwerken wil je weten wat je hebben en wat de beschrijving echt meestal betekent. Ik heb een kleine opsomming van een aantal primaire blik op voorwaarden opgesteld. Phosphor Unisex DH04 Digital Hour E-INK Gebogen Black Ion-Plated Polyurethaan band horloge emuleren Your Favourite Celebrity met een ontwerper blik op Designer horloges zijn fantastisch op op je pols te hebben en te presenteren uit om je vrienden en kennissen. Maar je kunt er ook voor kiezen op exact dezelfde horloges als je favoriete bekende mensen te hebben en na te bootsen ze op precies dezelfde tijd als op de uitkijk geweldig. Hier zijn enkele horloges die worden gedragen door een aantal mooi-erkend sterren. Phosphor Unisex DH04 Digital Hour E-INK Gebogen Black Ion-Plated Polyurethaan band horloge Bekijk meer replica Zwitserse en bell & ross tourbillon / others replica

2016年4月12日星期二

Christophe Claret Soprano Tourbillon Minute Repeater Chimes de Sweetest Concerto van Brilliance

Christophe Claret en team Fabricage Claret blijft horloge liefhebbers versteld doen staan ​​met de verbazingwekkende complicaties en beweging geopenbaard in Christophe Claret Soprano tourbillon minute repeater is prachtig - tijd is nooit zoeter chimed of is gepresenteerd met een dergelijke esthetische schittering.
Christophe Claret Soprano tourbillon minute repeater onthult meer dan esthetische aantrekkingskracht haar presenteert een 60 tweede tourbillon en een minuut repeater met Westminster klokkenspel meesterlijk verwoord in een spectaculair geopend werken bellen. Team Manufacture Claret ontworpen Soprano met een zichtbare vliegende tourbillon, gelegen op 06:00, gehuisvest in een kooi beveiligd met Charles X-type stapte saffier bruggen.
Echter, het pièce de résistance van deze geweldige uurwerk is zijn muzikale vier noten minute repeater die opvalt Westminster klokkenspel op vier kathedraal gongs, elk rondom de omtrek van de beweging twee keer. Soprano's prachtige Westminster klokkenspel wordt verder versterkt door groep 5 titanium die een superieure akoestiek voor het klokkenspel produceert. De open wijzerplaat draagt ​​ook bij aan de overdracht van het klokkenspel klinken, en laat ook een prachtig uitzicht over de opvallende mechanisme, tourbillon echappement, drijfveer vat, kronkelende systeem en Charles X bruggen.
Christophe Claret's blijft verbazen met zijn vermogen om technologie die de geluidskwaliteit geproduceerd in zijn uurwerken exhances ontwikkelen. Hij ontwikkelde een computerprogramma genaamd Analyser 2000, die effectief registreert en analyseert notes watches 'voor toonhoogte, volume, duur en de stille pauzes tussen de noten. Hij is ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van saffier bruggen die andere fabrikanten horloge kostuum hebben gevolgd op basis van dit baanbrekende technologische productie design.
Christophe Claret Soprano heeft een 45mm diameter ronde kast en is beschikbaar in 5N rose goud / titanium of wit goud / titanium of platina. Zowel de roos goud en wit goud edities van het horloge komt met een zwart met de hand genaaid alligator band die ofwel zwarte stiksels (rose goud) of rode of blauwe stiksels (wit goud). Soprano is een limited edition uurwerk dus er alleen zal zijn acht stukken in elke editie van de roos goud, wit goud en platina. De prijs die u vragen?Nou het is in de buurt van $ 468.000 Zwitserse franken - knappe prijs.
Christophe Claret en team Fabricage Claret zal Soprano (samen met andere Christophe Claret meesterwerken) presenteren op het Verenigd Koninkrijk SalonQP Fine horloge Exhibit te worden gehost op de Saatchi Gallery, die ingesteld op 08-10 november lopen. Als je in het Verenigd Koninkrijk - stoppen door en ervaar de zoete klanken van Christophe Claret's Soprano en geniet van een concerto van schittering.


Bekijk meer horloges rolex en bell & ross 42mm model replica

2016年3月23日星期三

Voorbeschouwing slechts van uitzonderlijke horloge Charity Auction in New York Vandaag

Dit jaar, op 23 september in Monaco, de bekende alleen maar toekijken 2011 Charity veiling zal plaatsvinden. Deze zeer gewaardeerde evenement, dat Atimelyperspective bijgewoond in 2009, is gehouden om de twee jaar sinds 2005 tegelijk met de Monaco Yacht Show. Dit is de plek waar luxe uurwerken en medisch onderzoek bij elkaar te komen, en wordt gehouden voor het goede doel, profiteert het onderzoek naar de ziekte van Duchenne.De veiling wordt gehouden onder de hoge bescherming van Zijne Doorluchtigheid Prins Albert II van Monaco en georganiseerd in samenwerking met AntiquorumAuctioneers en Monaco Yacht Show, evenals de Monaco Yacht Show. Dit jaar wordt het evenement gehouden in het Hotel Hermitage, Plein Beaumarchais Meer dan 40 unieke uurwerken opgemaakt voor bod (die via de catalogus kan worden gezien door hier te klikken alleen maar toekijken ) - worden gemaakt en geschonken door een aantal van de meest prestigieuze horloge produceert. Deze uurwerken zijn momenteel in het proces van de voltooiing van een wereldtournee van previews voor geïnteresseerde kopers.

Vandaag de dag, dat de tour komt naar New York City. Gepresenteerd op Antiquorum Auctioneers op Madison Avenue door Antiquorum en het Consulaat-Generaal van Monaco, kan de exclusieve tentoonstelling worden bekeken vanaf 10 uur voor slechts één dag. Neem contact op met Antiquorum voor meer informatie op 212-750-1103.Vanaf hier de tentoonstelling verhuist naar Milaan, dan Genève en uiteindelijk Monaco. Voor een kijkje bij enkele van de prachtige horloges voor het grijpen - bekijk de video hier afgelopen zaterdag, september 3.


Bekijk meer rolex imitatie en breitling chrono matic replica

2016年3月10日星期四

Waarom duurde het Audemars Piguet 8 jaar op te bouwen van de Royal Oak Acoustic Concept Watch (Pre-SIHH 2015)



De Audemars Piguet Royal Oak Acoustic Concept horloge is voorzien volume nog niet in polshorloges bereikt

Met de snel-to-be officieel uitgebracht 2015 begrip horloge van Audemars Piguet - de notie van het geluid in een polshorloge gieken. En terwijl het geluid van de nieuwe Royal Oak Acoustic Onderzoeks- Episode 1 Concept horloge niet kan worden brullende of donderende, kan worden gehoord door andere dan de drager en die leunt hun oren in de buurt van het horloge op gedempte kamer iemand.

De verwezenlijking van het brengen van het geluid van een klokgelui horloge om echt hoorbaar niveau is al lang verwacht door horloge liefhebbers. Terwijl sommigen beweren dat het hebben van de repeterende klokkenspel in zachte tinten geeft het horloge een soort van "mijn geheim" gloed, anderen beweren dat de prestatie is zo uitzonderlijk anderen moeten in staat zijn om het te horen.

Dit jaar is het concept van horloge van Audemars Piguet was geen sinecure te bereiken, en betrokken experts in snaarinstrument, ingenieurs en top horlogemakers om het tot bloei te brengen. Het duurde acht jaar. Ja, acht jaar een begrip horloge van gedachte te brengen naar de realiteit.

De zeer high-tech / high-mech zoek Royal Oak Acoustic Concept horloge is een uitzonderlijk staaltje van techniek en polshorloge gezonde ontwikkeling. Met drie octrooien aangevraagd, het horloge behaalt high-definition geluid die sonisch is ontwikkeld in Audemars Piguet's akoestisch onderzoek lab en in samenwerking met de École Polytechnique Fe'de'rale De Lausanne (EPFL). Voor wie niet vertrouwd met de EPFL, het is een van de toonaangevende wetenschap en techniek Instituten in Zwitserland. Het afgelopen jaar alleen al, een groot deel van het onderzoek gebeurt op EPFL haalde de krantenkoppen (met inbegrip van werkzaamheden aan multiple sclerose, type 1 diabetes, robotarmen en nog veel meer).


De Audemars Piguet Royal Oak Acoustic Concept horloge herbergt een tourbillon echappement, kolom-wheel chronograaf en high-volume minute repeater

Bij Audemars Piguet, draaide het onderzoek rond bereiken zeer hoorbaar geluid binnen de kleine ruimte van een polshorloge. Het resultaat van vijf jaar onderzoek en studie levert een geluid en volume nog nooit eerder bereikt in de horloge-industrie.Echter, het vervolgens nam drie jaar om de technologie te vouwen in een klokgelui uurwerk.

In wezen, door het geluid programma, wetenschappelijk gedefinieerd sonic targets zijn ontwikkeld voor horlogemakers, zodat ze de "perfecte" minute repeater geluid bij hogere volumes dan ooit in een polshorloge gehoord kan meten. Audemars Piguet werkt samen niet alleen ingenieurs en wetenschappers, maar ook snaar--instrument makers expressieve deze mijlpaal bereiken. Daarnaast heeft Audemars Piguet het concept van het geluid demping onder water veroverd, en heeft het horloge waterdicht tot 20 meter gemaakt. Kortom, dankzij de toon, toonhoogte en volume van het geluid in deze revolutionair concept horloge, andere dan alleen de gebruiker kan nu het klokkenspel iemand horen.

Het prototype zal worden onthuld op SIHH later deze maand. Het is een 44mm titanium ingesloten horloge met titanium bezel en pushpiece bewakers. Het horloge beschikt over uren en minuten, kolom-wheel chronograaf met centrale sweep-secondewijzer en 30-minuten teller, en - uiteraard - minute repeater. De hand wond Manufacture beweging beschikt ook over een tourbillon echappement. Een echte compositie in geluid en technologie, maar ook haute uurwerken.


Bekijk meer replica horloges en bell & ross 46mm model replica

2016年2月1日星期一

1972 Bulova Oceanograaf Snorkel (Caliber 11BLACD) 30 augustus



In de loop der jaren Bulova is erin geslaagd om een ​​enorme hoeveelheid van de iconische vintage modellen te maken. Dit Oceanograaf Snorkel is een van mijn favorieten, en nam een ​​lange tijd om een ​​goede te sporen. Tijdens mijn jaren op zoek zag ik een fatsoenlijk bedrag van hen gaan door. Sommige met verkeerde handen, handen zonder Lume, handen die opnieuw lumed werden, niet origineel kronen, verroest bewegingen, niet origineel bewegingen, en zowat alles onder de zon. Toen kwam dit één.

Het was zogenaamd goed loopt (zie vorige post voor mijn gedachten over die vordering), maar dat was minder belangrijk dan het feit dat het allemaal origineel (met uitzondering van het kristal) en in fenomenale vorm.

Dit horloge is gewoon zo vreselijk jaren '70. Het is heel moeilijk voor te stellen dat Bulova werd de uitrol van slanke Accutrons op hetzelfde moment als deze grote automatische schoonheid. Terwijl de vorm is stereotiep jaren '70, is het vermeldenswaard het was super in het begin van het decennium, toen deze rolde van de productielijn (1972) en dit model werd uitgerold in 1969 waardoor ze een van de vroegste trendsetters in de grote jaren '70 cases die volgden. Meestal horloges hebben lichtgevende verf op de wijzerplaten, maar Bulova deed iets wat ik nog nooit gezien, omdat die een oneven zeer gehesen lichtgevende pijler. De combinatie van de hand vormen is ook uniek en het vegen ronde tweede hand perfect op. De combinatie van een gedurfde, unieke uitstraling en een korte productie-run tijd maakt het een van de meest gewilde vintage BULOVAS op de markt.

Het horloge zelf liep voor ongeveer een dag nadat ik het. De ongelukkige ding over BULOVAS is dat terwijl onderdelen zijn er in overvloed, en hun bewegingen kunnen lopen voor jaren, de mislukking is hoog, en ze kunnen blijken te zijn erg kieskeurig stukken. Elke Bulova collector moet bereid patiënt met wat misschien hun weg komen te staan.

Mijn voorzichtig met het nemen van "service" of "goed draait" op het eerste gezicht is het volgende: die termen zijn echt niet specifiek genoeg om me te vertellen iets zinnigs als ik niet weet wie het vandaan komt. Een dienst kan betekenen dat het volledig uit elkaar gehaald, schoongemaakt, gesmeerd, geïnspecteerd en getest. Het kan ook betekenen een horlogemaker keek het over gezegd "het loopt." Het kan ook betekenen dat de beweging werd genomen, in een schonere, gedroogd, opnieuw gesmeerd en ze noemde het een "service." Ik weet niet zeker wat dit horloge kreeg voordat hij kwam naar me toe, maar het was zeker niet het eerste scenario I. Een vluchtige onderhoud helpt niet het probleem omdat het niet mogelijk wiel storingen of balans aan te geven. Als gevolg daarvan moest een echte service, een nieuwe drijfveer en balans, en het was prachtig weer te lopen.



Mechanisch het was goed draait, maar er was slechts één probleem. Het kristal. Deze modellen kwam met een vergrootglas over de datum en dit stuk kwamen zonder. Gelukkig heb ik impuls kopen zeldzame stukjes voor horloges zoals dit het geval ik heb een dag nodig hebben. Met de echte originele kristal geïnstalleerd heb ik het horloge op een band wiens kleurenschema ik de juiste gevonden.

Weer bij elkaar is het een van mijn favoriete BULOVAS en zeker een van mijn favoriete 70 duikers. Het staat als een van BULOVAS meest iconische en gewilde stukken, en na een zeer lange zoektocht, ik ben blij dat ik eindelijk de kans om een ​​een geweldig voorbeeld te werken. Het is ook een van de meest redelijk geprijsd tussen de zeldzame vintage duikers van de jaren '70 (maar wordt steeds duurder sneller.)



Bekijk meer replica horloge en breitling replica

2016年1月28日星期四

ETA / TC 2824 Based Horloges Handleiding

Het kennen van de datum wiel is gemaakt van een dunne roestvrij stalen platen en ETA deel # 2555's blade vorm veer is gemaakt van brons, de tanden van de data wiel slijten # 2555's blade vorm lente elke keer dat ze overreden.

Dus als je snel de datum waarop in 19:30-2:00, zul je uiteindelijk beschadigen ETA deel # 2555. Dan zal dit deel zijn vermogen verliest tot op heden te bevorderen. Wanneer dit gebeurt, is er geen andere oplossing, maar te vervangen ETA deel # 2555 door het ontleden van het uurwerk, dan bouwen het horloge helemaal opnieuw. Niemand wil dat dat gebeurt. Hieronder is een ETA deel # 2555 met een beschadigd bladvorm voorjaar.De vierde positie is de plaats waar je de tijd kunnen aanpassen. Wanneer de kroon is in deze positie, de beweging Hecks, en de tweede hand stopt.
foto ETA-TC-2824-Manual-04_zps19bc471c.jpg

Kon je de tijd in te stellen door de kroon in de klok mee richting of tegen de klok richting. Het zal niet breken de beweging.

Echter, nooit een keer achteruit over medio nacht. Waarom? Dezelfde reden # 2555's blade vorm voorjaar achteruit reizen en raakt de tanden van de datum wiel en vervolgens over worden beheerd door de tanden van de datum wiel, waardoor schade aan de bronzen bladvorm voorjaar.

Soms kun je niet trekken de kroon helemaal en laat de beweging koppeling in. Dus de tweede kant nog beweegt. Raak niet in paniek wanneer dit happenes. Druk gewoon op de kroon terug naar positie 2 en trek hem uit om de positie 4 opnieuw.

Bekijk meer rolex replica en breitling chronospace replica

2016年1月22日星期五

Wat iedere man wil ...

Mannen en vrouwen zijn zeer verschillend in hun smaak vooral als het gaat om luxe sportwagens, mode en accessoires. De Ferrari 458 Italia en Californië, samen met de Nissan GTR, Porsche 911, Audi R8, BMW 1M Coupe, Chevrolet Corvette en de Mercedes Benz SLS in de top-verkoop van luxe auto's voor mannen in Amerika. Interessant is dat meer dan 2-tegen-1 procent van de kopers van deze high-end voertuigen zijn mannen.
In de wereld van high-end fashion Giorgio Armani, Ralph Lauren, Hugo Boss, Louis Vuitton, Lacoste, Gucci en Burberry resoneren sterk in de kleding van mannen, terwijl Bruno Magli, Johnson & Murphy, Cole Haan, Gucci en Salvatore Ferragamo zijn de top mannen schoen keuzes. INVICTA-12758 (1)
Invicta, Omega, Rolex, TAG Heuer, Breitling, Maurice Lacroix, Raymond Weil, Luminox, U-Boat, TechnoMarine, Bulova, Eterna, Accutron door Bulova, Lucien Piccard, Red Line, Jean Richard, Citizen, Zwitserse Legend, Diesel en Seiko behoren tot de meest gewilde horloge merk voor mannen.
Veel van deze populaire merken zijn opgenomen in de Wat elke man wil evenement vindt plaats deze week op luxe retailer TheWatchery.com. Meer dan 225 modellen zijn opgenomen in de promotie, met inbegrip van automatische uurwerken, chronografen, duiken horloges en mode-modellen. Bekijk meer replicas horloges en breitling avenger seawolf replica

2016年1月20日星期三

Officiële Helen Hurtig Hole-in-One Golf Horloge

Today's horloge is een speciale herdenkingsmunt horloge van Hawaï.
Het horloge is de officiële Helen Hurtig Hole-in-One Horloge Golf. Ik neem aan dat dit is ofwel ter herdenking van iemand genaamd Helen Hurtig scoren van een hole-in-one in een golf spel, of het was een reeks van golf horloges genaamd Hole-in-One door Helen Hurtig. Ik heb geprobeerd om te weten te komen over wie deze persoon is, maar de enige verwijzing lijkt te zijn om de horloges.
Het horloge referentie in Honolulu in Hawaï en er is een verwijzing naar de Golf III, die een cursus of gebeurtenis kan zijn geweest. Er is een datum copyright van 1993, en het horloge heeft een modelnummer van HH2159. Het lijkt erop dat er veel verschillende uitvoeringen van dit horloge geproduceerd, en ze lijken te zijn van de vroege jaren '90.
Het horloge is een 3 de hand wijzerplaat design, of meer correct 2 handen en een disc. De notulen kant heeft de vorm van een golfclub, met de seconden marker die een golfbal. Bij de 08:00 positie is er een foto van een golf hole en vlag, en er is een zwarte stift op het glas boven, zodat de bal verdwijnt in het gat van elke minuut. De bezel heeft de kuiltjes textuur van een golfbal, en het ontwerp wordt aangevuld met een zwart lederen band (met het horloge titel tekst op de achterkant van de helft).
Bekijk meer replica rolex en bell & ross br 01-92 replica

2016年1月17日星期日

De prijs is de goedkoopste Rolex All The Ronald Platt Story

Momenteel is de Fossiele S + ARCK check assortiment bestaat uit horloges met een echte futuristische design concept. Ontworpen door Philippe Starck, worden deze zakhorloges via Fossil voor zowel dames en heren, terwijl sommige beroemdheden zijn geschikt elke mannen en ook vrouwen. De S + arck horloges bezitten de moderne digitale uitstraling en het concept samen met een echte minimalistisch design. kopen Rolex horloges Dit proces lijkt te liquideren wat er met hen in staat te stellen McNair en, precies zoals altijd, het is eigenlijk een schande. Door alle databestanden hij was een goede man die in werkelijkheid verzorgd over mensen en die zou moeten rollen zijn mouwen op en pick-up direct betrokkenen te helpen. Op Nashville televisie beschreef een collega kerklid het soort persoon dat McNair moest zijn. Maar zelfs de beste in verband met mensen, zelfs degenen die Jezus liefhebben en goed doen, kunnen in verschrikkelijke periodes als zij menigte limerence met een bedrijf aan wie ze niet goed. Het lijkt erop dat Steve deed. Het blijkt ook dat de Sahel hebben een deel dat niet zou doen hem in staat om iets te doen, maar trouwen met haar of op te geven. Vele harten gebroken en degenen die hen hield een moeilijke tijden genezing.
Coördineren van zo'n unieke excursie heeft moet u nog nooit zo eenvoudig geweest. Zelfs de meest populaire reizigers zullen u de mogelijkheid om autobus reizen die hun schema past vinden geven. Kies de ideale tour en reserveer uw plaatsen via het internet, zodat u de vreugde van een helemaal geweldig visuele ontdekking kan genieten. Rolex '' Doc Roc en enen Disorderlies '"Dat zou goed zijn, is er meestal een remedie te winnen wat scheelt iemand hier die actief zijn in de Bay Area met Doc Roc en de Disorderlies en ga je de heetste deksel muziek in een natie of , maybe even some with regards to their awesome original documents. Van verstandige ouderwetse Rock Roll, jazz, blues en misschien een zinvolle mix van rock en roll aa kleine hoeveelheid van de non-profit blitz in een schema een past bij uw een toekomstige gebeurtenis.
Bekijk meer Zwitserse replica en chopard piece unique replica

2016年1月14日星期四

Onweer Heaven

Er zijn een aantal horloges die zijn een nachtmerrie om te zoeken naar, omdat de naam betekent zoveel andere dingen. Today's horloge is een van die, als een zoektocht naar Storm kijken naar de hemel leidt vooral tot een hoop weer sites over het kijken naar de hemel te stormen spotten.
Dit horloge is door de London merk Storm, dat is een van mijn grotere sub-collecties, en een merk dat ik heb geblogd veel informatie van voor.
Dit model is de hemel genoemd en is één van de dames horloges van de Storm merk. Ik weet niet of het een ongewoon design, maar ik heb geen andere online hebben gevonden. Het horloge is een groot rechthoekig ontwerp met twee draaiknop . Het gezicht heeft een vette ontwerp glas met alleen de nummers 9 en 3, en niets anders.
De band is opgebouwd uit vierkante platen, 2 breed, die samenhangen met metalen lussen. Het rugdeel heeft rechthoekige banden die tezamen worden vastgemaakt met hetzelfde type clip als bevestigingselement, wat betekent dat het gemakkelijk is om gedeelten te verwijderen de lengte.
Vanwege het ontbreken van online informatie, ik weet niet precies wanneer het uit. Het is een beetje zoals de stijl van de Academiplex uit 2003, dus mijn beste gok zou zijn dat dit is van een vergelijkbare tijd.
Bekijk meer replica rolex en bell & ross br 01-92 replica

2016年1月12日星期二

Ed Hardy Samurai Watch - Tiger / Steel

Ed Hardy Samurai Watch - Tiger / Steel Timex Kijk naar Band - Iron Persoon Timex Iron Guy geniet versie werd gelanceerd om samen te werken met de film Iron Persoon en het is gebleken dat slechts een van de beste bevorderen stammen in Timex Horloges van Timex bent. bekend om zijn voordelige prijs en robuustheid. uurwerkmodellen Kennis van de terminologie en de soorten uurwerk verkrijgbaar is van vitaal belang om te weten wat je verwerven en hoeveel je moet echt op rekenen om te betalen. Movado kan mogelijk maken prachtige uurwerken, maar ze kunnen eventueel je niet het model dat u wilt bieden Hieronder zijn enkele van de opvallende horloge modellen verkrijgbaar nu Ed Hardy Samurai Watch - .. Tiger / Steel Tips voor het verkrijgen van uw Aanvankelijk Designer Observeer Het kopen van een ontwerper horloge is een opvallende gebeurtenis, ongeacht of u op jacht Philippe Starck horloges, Rechtshandhaving horloges of een ander model. Dat gezegd hebbende, met een beetje iets dat blijkbaar waarschijnlijk een aanzienlijke orde zijn, hier zijn een paar dingen te overwegen zeker van dat je de fantastische genieten voor u te zijn . Ed Hardy Samurai Watch - Tiger / Steel Bekijk meer rolex nep en breitling chrono avenger replica

2016年1月11日星期一

Edox Heren 01.113 357RN NIR Grand Ocean Automatic Chronograph Rose-goud / zwart PVD horloge

Edox Heren 01.113 357RN NIR Grand Ocean Automatic Chronograph Rose-goud / zwart PVD horloge Best Creative Check out: Van Spijker Observeer met Bluetooth Bekijk Frequente leven heeft te verminderen onze schone emotie van veel problemen, nu slechts enkele vindingrijke ontwerp kan goed krijgen onze ogen en geef ons een bizar gevoel. Zelfs sommige stijl moet worden bevorderd door fantasierijke artikelen. Inventieve check out is een verplicht onderdeel van de vindingrijke gebied. Typ een klein beetje met Observeer Accessoires Er zijn zo veel van de kenmerkende soorten horloges. Een snelle stop door een paar sieraden of kijk op retailers zal u waarschuwen dat dit een gemakkelijke benadering ook niet kan zijn. Edox Mannen 01.113 357RN NIR Grand Ocean Automatic Chronograph Rose-goud / zwart PVD horloge Investeer in Mens Vertrek van de belangrijkste collectie van Heren horloges op het World Bij aankoop van een mens zicht, je wilt krijgen het genieten van dat je je wilt, en niet alleen wat is verkrijgbaar in de wijk winkelcentrum. Shop on-line naar een mens zicht te kopen en je zult krijgen precies wat u op jacht naar. Er is slechts een bijzondere positie een blik te werpen als u wilt zoeken 100's en 1000's van fantastische hoge-kwaliteits mannen horloges. Edox Mannen 01.113 357RN NIR Grand Ocean Automatic Chronograph Rose-goud / zwart PVD horloge Bekijk meer replica rolex en bell & ross br 01-92 replica

replica horloge

replica horloge
replica horloge